Szolgáltatások

Veszélytelenítés

A veszélytelenítés pontosan a veszély elhárítását jelenti épületek homlokzatán vagy veszélyes fák esetében. Tipikusan a belvárosban található régi építésű házak vakolatán már-már kezd hatni az idő könyörtelen vasfoga, és fennáll kisebb-nagyobb vakolat darab lehullásának a veszélye. Ilyenkor a ház tulajdonosának (közös képviselőnek) jogi, és erkölcsi kötelessége is gondoskodni az épület homlokzatának veszélytelenségéről.

A veszélytelenítésre legtöbbször az alpintechnika használata a leggyorsabb, és legolcsóbb lehetőség. Előzetes előkészületet azonban igényel: a homlokzat alatti területet a forgalomtól el kell zárni, és gondoskodni kell a munkaterületen áthaladó forgalom irányításáról, általában a helyi önkormányzattól kell közterület foglalási engedélyt kérni. A régi bérházak veszélytelenítése után minden esetben javasolni szoktuk a homlokzat javítását, legalább a gúzolás elvégzését, amely tapadóhídként szolgál ezáltal megvédi az épületet a további állapot romlástól.

 

DAT Kft. - Dunakanyar Alpintechnika - veszéytelenítés

DAT Kft. - Dunakanyar Alpintechnika - favágás

Favágás

Előbb utóbb mindenki eljut arra a pontra hogy megfordul a fejében a gondolat hogy meg kéne szabadulni a kertben álló, elszáradt, beteg fától mielőtt valami komolyabb kárt tesz valamiben, esetleg valakiben.
Ilyenkor érdemes belegondolni abba hogy nem mindegy merre dől a fa. Főleg ha közel a vezeték, a garázs, a kutya ól… Ilyenkor érdemes átgondolni hogy ha esetleg rosszul vágjuk ki a fát magunk akkor mekkora kár keletkezhet ahelyett hogy profira bízná a dolgot.
Kollégáink több éves rutinnal, és megfelelő profi felszereléssel szinte bármilyen fát ki tudnak vágni az előre megbeszéltek alapján.
Amennyiben úgy gondolja hogy ,,ilyen fával még úgyse találkoztak” tegyen minket próbára, meglátja nem fog csalódni.

 

Bádogozás, lemezfedés

Bádogozásra akkor van szükség amikor a tető cseréppel való fedése nem elegendő, és beázik.
A bádogozás az egyik legfontosabb szakmunka része az épület állagának megóvása szempontjából, hiszen amennyiben a bádogozás nem megfelelő, az épület beázik és nagyon hamar súlyos, és nagyon költséges következményekkel járhat.

A bádogosok általában állványról dolgoznak, nagyon kevés az olyan szakember aki előbb volt bádogos, és utána bővítette tudását az alpintechnika felé, de szerencsére a mi cégünk rendelkezik ilyen emberrel.

 

 

DAT Kft. - Dunakanyar Alpintechnika - badogos munkák

DAT Kft. - Dunakanyar Alpintechnika

Vas szerkezeti munkálatok

Szerteágazó szakágról beszélünk, általában lakóépületek és a ház körüli, hétköznapi lakatos munkálatok kerülnek előtérbe: kerítések, kapuk, korlátok, stb.
Ipari környezetben, pedig a nagyobb terjedelmű és igénybevételű acélszerkezetek szerelésére való igénnyel találkozunk: csarnokszerkezetek, hidak, telekommunikációs tornyok stb.

Vasas kollégáink több éves szakmai múlttal rendelkeznek, komoly referenciákkal a teljesség igénye nélkül: Megyeri híd, Margit híd felújítás, M8 Szebényi völgyhíd, Ráróspusztai híd, Sió híd, Budavári újkirályi lovarda, Híddarú szerelések beüzemelések…

 

 

Írjon nekünk és kérjen helyszíni bejárást!

Ahhoz, hogy pontos ajánlatot tudjunk adni, kérjen időpontot egy ingyenes, helyszíni bejárásra, ahol felmérjük a helyszínt és a pontos igényeket!

Kereshet minket telefonon is:

Szabó Richárd, +36206159333
Vaszkó Bence, +36203247236